ABA LEAGUE

Η Παρτίζαν ανησυχεί για προβοκάτσια στο Game 5 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Η Παρτίζαν ανησυχεί για προβοκάτσια στο Game 5 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
ABA LEAGUE/ PARTIZAN MOZZART BET/ EMILIJA JOVANOVIC

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Παρτίζαν εν όψει του Game 5 της σειράς των τελικών της Αδριατικής Λίγκας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τους “ασπρόμαυρους” του Βελιγραδίου να φοβούνται προβοκάτσια και να κάνουν έκκληση στον κόσμο για προσοχή.

Όλα τα βλέμματα στη Σερβία είναι στραμμένα στην αποψινή αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα (21:00, LIVE από το matchcenter του SPORT24), μία αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρωταθλητή της ABA League, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2.

Οι ασπρόμαυροι ανησυχούν για τις φήμες που θέλουν την είσοδο οπαδών στην αναμέτρηση με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια και εφιστούν στον κόσμο την προσοχή. Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6) ήταν ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, εκείνος που ζήτησε την κόσμια συμπεριφορά των οπαδών και οι φήμες για τα προβοκάτσια ήρθαν να φουντώσουν την ανησυχία, με τους γηπεδούχους να στέλνουν νέο μήνυμα μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά:

"Φήμες λένε ότι θα έρθει κόσμος στο γήπεδο με σκοπό να κάνει επεισόδια. Αν το παρατηρήσετε κάντε ό,τι μπορείτε για να μην συμβούν τέτοια περιστατικά. Ζητάμε από τους φιλάθλους να επευφημήσουν την ομάδα τους απόψε με τον δικό μας τρόπο. Καρδιά, χειροκροτήματα και φωνή! Δεν υπάρχει το παραμικρό όριο ανοχής και το μικρότερο περιστατικό θα τιμωρηθεί, καθώς οι κάμερες της Stark Arena θα παρακολουθούν τα πάντα. Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε το ίδιο. Δείξτε ότι σας οδηγεί η αγάπη και όχι ο θυμός".

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ