NBA

Η New York Post δημοσίευσε απερίγραπτη εικόνα από το πάρτι του Τζα Μοράντ

Ο Τζα Μοράντ με την φανέλα των Γκρίζλις
Ο Τζα Μοράντ με την φανέλα των Γκρίζλις Ⓒ 2023 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Δύο βράδια πριν από το περιστατικό με το όπλο, ο Τζα Μοράντ επισκέφθηκε το ίδιο club στο Ντένβερ και σκόρπισε 50.000 δολάρια ως φιλοδώρημα για τις τέσσερις κοπέλες που του έκαναν παρέα.

Την ώρα που οι Γκρίζλις τον κρατούν εκτός δράσης και το NBA συνεχίζει να αναζητεί τον τρόπο με τον οποία θα τον τιμωρήσει για το περιστατικό με το όπλο σε club του Ντένβερ, ο Τζα Μοράντ πρέπει να "αντιμετωπίσει" και τα αμερικανικά media. Ανάμεσά τους και την New York Post, η οποία δημοσίευσε το Σάββατο (11/3) μία απίστευτη εικόνα από πάρτι που διοργάνωσε ο νεαρός σούπερσταρ της ομάδας του Μέμφις δύο ημέρες πριν από το Instagram LIVE που έγινε viral, στο ίδιο ακριβώς μέρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της NYP, ο Μοράντ πλήρωσε 900 δολάρια για να κλείσει έναν private χώρο στο club Shotgun Willie's και στη συνέχεια ζήτησε τέσσερις χορεύτριες, φαγητό και ποτό για να περάσει το βράδυ του. Αφού προηγουμένως σκόρπισε 50.000 δολάρια (!) στο πάτωμα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως φιλοδώρημα στις κοπέλες που του έκαναν παρέα. Σύμφωνα με μία από τις χορεύτριες που ήταν παρούσες, χρειάστηκαν ώρες για να καταμετρηθούν τα χαρτονομίσματα, ωστόσο δύο βράδια αργότερα το όπλο που είχε μαζί του ο Μοράντ δημιούργησε πρόβλημα και στον ίδιο, αλλά και σε εργαζόμενες.

Η New York Post δημοσίευσε απερίγραπτη εικόνα από το πάρτι του Τζα Μοράντ
NEW YORK POST
TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ