ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ

Η Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα λύγισε τη Ζάλγκιρις μετά από συναρπαστικό ματς με δύο παρατάσεις

Η Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα λύγισε τη Ζάλγκιρις μετά από συναρπαστικό ματς με δύο παρατάσεις
INTIME SPORTS

Η Νεπτούνας του Γιώτγου Βόβορα αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια σε μια αναμέτρηση - θρίλερ με τη Ζάλγκιρις, στην οποία ο Έλληνας προπονητής πανηγύρισε την επικράτηση της ομάδας του μετά από δύο παρατάσεις.

Σε μια αναμέτρηση-θρίλερ με δύο παρατάσεις, η Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα επικράτησε με 114-112 της Ζάλγκιρις και διεύρυνε σε 8-0 το εντυπωσιακό σερί νικών από την ημέρα που ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα "ηνία" της λιθουανικής ομάδας.

Σε ένα ματς με ξέφρενο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος, η ομάδα του Βόβορα έγειρε την πλάστιγγα με το μέρος της, χάρη στον εξαιρετικό Μιντάουγκας Γκιρντζιούνας που σημείωσε 28 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ. Για τους νικητές, κομβική ήταν και η συνεισφορά του Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους που πέτυχε double-double με 22 πόντους, 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Για τη Ζάλγκιρις - που πάλεψε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague για να εξασφαλίσει μια θέση στην post-season της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης - ξεχώρισε ο Κίναν Έβανς με 26 πόντους (4/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 9/12 βολές) με 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Σάμνερ αποτέλεσε άξιο συμπαραστάτη του με 21 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Πλεόν, η Νεπτούνας έφτασε στις 14 νίκες (14-12), με την ομάδα του Τρινκιέρι να γνωρίζει την τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα (22-3), αλλά να παραμένει πρωτοπόρος.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-19, 38-40, 61-51, 87-87, 101-101 (α' παρ.), 114-112 (β' παρ.).

TAGS ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ