EUROCUP

Η Μπουντούτσνοστ, αντίπαλος του Άρη στο EuroCup, απέκτησε τον MVP της Ιταλίας και πρώην παίκτη των Μάβερικς

Η Μπουντούτσνοστ, αντίπαλος του Άρη στο EuroCup, απέκτησε τον MVP της Ιταλίας και πρώην παίκτη των Μάβερικς
AP PHOTO/JEFF CHIU

Η Μπουντούτσνοστ γέμισε την περιφέρειά της με τον MVP του ιταλικού πρωταθλήματος, Κόλμπι Ρος και τον ΜακΚίνλι Ράιτ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τους Μάβερικς στο NBA και με τη θυγατρική τους στην G-League.

Η Μπουντούτσνοστ, μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Άρης στο EuroCup τη σεζόν 2023/24, προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες στην περιφέρεια. Για την ακρίβεια, η ομάδα από το Μαυροβούνιο, που αγωνίζεται και στην ABA League, ανακοίνωσε την απόκτηση του ΜακΚίνλι Ράιτ (1998, 1μ80) και του Κόλμπι Ρος (1998, 1μ85).

Ο πρώτος άνηκε πέρσι στους Μάβερικς, με τους οποίους κατέγραψε 27 συμμετοχές στο NBA μετρώντας 4.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, ενώ το υπόλοιπο της χρονιάς βρέθηκε στη G-League με τη θυγατρική ομάδα του Ντάλας.

Ο δεύτερος έπαιξε τη σεζόν 2022/23 στην Ιταλία με τη φανέλα της Βαρέζε, σημειώνοντας 17.5 πόντους (55.5% δίποντο, 38.8% τρίποντο, 75.2% βολές), 4.4 ριμπάουντ και 7.5 ασίστ σε 30 παιχνίδια, νούμερα που ήταν αρκετά για να του χαρίσουν τον τίτλο του MVP της Lega Basket Serie A.

TAGS EUROCUP ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ