EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τον Κόρι Χίγκινς

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τον Κόρι Χίγκινς
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Η Μπαρτσελόνα άλλαξε γι ακόμη μια φορά άποψη σε ό,τι αφορά στον Κόρι Χίγκινς, με τη "Sport" να αναφέρει πως τούτη την ώρα το "διαζύγιο" αποτελεί ξανά επιθυμία του ισπανικού συλλόγου.

Η στάση της Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι σε ό,τι αφορά στον Κόρι Χίγκινς δεν είναι ακριβώς σταθερή. Το αντίθετο. Μέσα σε ένα μήνα, η ισπανική ομάδα έχει αλλάξει δύο φορές απόφαση αναφορικά με το μέλλον του έμπειρου γκαρντ, με τη Sport να ξαναβάζει στη συζήτηση το θέμα του "διαζυγίου".

Όπως αναφέρεται, η Μπαρτσελόνα θέλει, τώρα, να "βγει" από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του Κόρι Χίγκινς, προσπαθώντας να βρει την χρυσή τομή για την αποζημίωση. Βλέπετε, σε θεωρητικό επίπεδο έχει λαμβάνειν το ποσό των 2.000.000€ για το 2023/24, όπερ και σημαίνει πως η αποζημίωση μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για εκείνον, όπως δηλαδή ακριβώς συμβαίνει με τον Νίκολα Μίροτιτς.

Αν λοιπόν οι δύο πλευρές καταφέρουν να φτάσουν σε συμβιβασμό, τότε η Σερβία μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό του. Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν καταγράφονται ως ενδιαφερόμενοι για τον 34χρονο γκαρντ, προς το παρόν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ