ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey με καθοριστικό Λαπροβίτολα

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey με καθοριστικό Λαπροβίτολα
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μανρέσα με 102-91, σε ένα ματς που οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν αλλά πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Λαπροβίτολα αναδείχθηκε MVP του αγώνα με 18 πόντους, 8 ασίστ, 2 ριμπάουντ και αρκετά κρίσιμα καλάθια προς το τέλος του αγώνα.

Η Μανρέσα έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα στον τρίτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο οι Καταλανοί επικράτησαν με 102-91 και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Ο αγώνας ήταν πολύ ισορροπημένος, με τις δύο ομάδες να μετατρέπουν την αναμέτρηση σε θρίλερ ακόμα και τρία λεπτά πριν τη λήξη, όταν και η Μπαρτσελόνα ξέφυγε στους έντεκα πόντους χάρη στα κρίσιμα καλάθια του Λαπροβίτολα.

Ο Αργεντινός αναδείχθηκε και MVP της αναμέτηρησης μετρώντας 18 πόντους, 8 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 25 PIR. Για τους μπλαουγκράνα, ξεχώρισε και ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ, καθώς και ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τη Μανρέσα, ο Τέιλορ μέτρησε 17 πόντους και 6 ασίστ, με τον Ρόμπινσον να ακολουθεί με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε στους "4" του Copa del Rey, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης της Ουνικάχα Μάλαγα κόντρα στην Τενερίφη (16/2, 22.00). Στα ημιτελικά βρίσκονται από χθες, τόσο η Ρέαλ Μαδρίτης, όσο και η Βαλένθια που επικράτησε με 89-81 της Γκραν Κανάρια.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 50-43, 74-71, 102-91.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ