ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μπάμπεργκ δεν στέκεται εμπόδιο στον Ράιτ

Η Μπάμπεργκ δεν στέκεται εμπόδιο στον Ράιτ

Η Μπάμπεργκ ομολόγησε πως υπάρχει θέμα Παναθηναϊκού και Ράιτ, ενημερώνοντας πως ακόμα δεν έχουν τηρηθεί κάποιοι όροι στο συμβόλαιο. Επιπροσθέτως, η Ζάλγκιρις δεν δίνει στους Γερμανούς τον Ντέντμον.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπάμπεργκ, Βόλφγκαντ Χέιντερ ομολόγησε πως όντως ο Ζακ Ράιτ βρίσκεται προ της αλλαγής... σελίδας στην καριέρα του, με τη νέα να γράφει πάνω πάνω "Παναθηναϊκός".

Ο ίδιος άνθρωπος ωστόσο, συμπλήρωσε στην ιστοσελίδα sport1.de πως " υπάρχουν συζητήσεις με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του, όμως ακόμη δεν έχουμε κάτι οριστικό. Η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουμε πει στον Ράιτ ότι δεν πρόκειται να βάλουμε εμπόδια στον δρόμο του, όμως πρέπει να τηρηθούν κάποιοι όροι στο συμβόλαιο και αυτό ακόμη δεν έχει συμβεί", πράγμα που ενδεχομένως να σημαίνει πως οι "πράσινοι" δεν έχουν δώσει το πλήρες ποσό του μπάι άουτ (200.000 ευρώ). Για αυτό το λόγο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει ο Ράιτ με την Brose Baskets, για το ματς με την Τούμπινγκεν, την Κυριακή (16/2).

Διαβάστε εδώ ποιος είναι ο Ζακ Ράιτ

Πηγές που πρόσκεινται στον παίκτη αναφέρουν ότι το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και αφορά το... χαρτομάνι, ενώ ένα επιπλέον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί είναι πως δεν έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Ράιτ. Γιατί αποτάθηκαν στη Ζάλγκιρις, προκειμένου να πάρουν τον Τζάστιν Ντέντμον, αλλά για κακή τους τύχη αυτός είναι ο μόνος παίκτης που δεν πουλάνε οι Λιθουανοί!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ