EUROLEAGUE

Η Μπάγερν θέλει να κρατήσει τον Μπάλντουιν, η Ούνικς προσπαθεί να τον "κλέψει"

Ο Γουέιντ Μπάλντουιν, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού
Ο Γουέιντ Μπάλντουιν, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Αντρέα Τρινκιέρι θέλει να κρατήσει τον Γουέιντ Μπάλντουιν στο Μόναχο, όμως η Ούνικς Καζάν θεωρείται φαβορί για να πάρει την υπογραφή του εν όψει της σεζόν 2021/22.

Η ρούκι σεζόν του στη EuroLeague δεν ήταν καλή (5.5 πόντοι, 1.8 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ ανά 16:47 σε 24 αγώνες με τον Ολυμπιακό), η δεύτερη ήταν όμως εξαιρετική (15.3 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ ανά 27:17 σε 39 αγώνες με την Μπάγερν). Ο Γουέιντ Μπάλντουιν καθιερώθηκε στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και τώρα ετοιμάζεται να εξαργυρώσει τις περσινές του εμφανίσεις με ένα μεγάλο συμβόλαιο, πιθανότατα όχι από την γερμανική ομάδα.

Όπως μεταδίδει το Sportando, ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει πρόταση με βελτιωμένες αποδοχές για να μείνει στο Μόναχο, ωστόσο η Ούνικς είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση για να τον "κλέψει" και να του δώσει τη θέση του βασικού άσο εν όψει της σεζόν 2021/22 που θα την βρει στη EuroLeague. Ο Μπάλντουιν ξέρει ότι η επιστροφή στο ΝΒΑ δεν είναι πιθανή, τουλάχιστον με χρήματα και εγγυήσεις που μπορεί να βρει στην Ευρώπη, οπότε η παραμονή του στα μέρη μας πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ