ΜΟΝΑΚΟ

Η Μονακό μπήκε στον "χορό" για τον Ντάντε Έξουμ

Η Μονακό μπήκε στον "χορό" για τον Ντάντε Έξουμ
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET/ DRAGANA STJEPANOVIC

Η Παρτίζαν και ο Παναθηναϊκός δεν παίζουν μόνοι για την υπογραφή του Ντάντε Έξουμ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στον χορό μπήκε εσχάτως κι η Μονακό.

Η εξαιρετική πορεία της Παρτίζαν και η υπέρβαση που έκανε φέτος στην EuroLeague ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές των παικτών της. Λογικό κι επόμενο, είτε μιλάμε για τον Κέβιν Πάντερ και τον Ντάντε Έξουμ είτε για τον Ζακ ΛεΝτέι και τον Ματιάς Λεσόρ.

Οι τέσσερις κορυφαίοι των ασπρόμαυρων βλέπουν ήδη τους κορυφαίους οργανισμούς της EuroLeague να προτίθενται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποσπάσουν την υπογραφή τους, με τον Ντάντε Έξουμ να έχει ήδη κεντρίσει -μεταξύ άλλων- το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όπως αποκάλυψαν οι Bald Brothers πριν από μερικές ημέρες.

Η Παρτίζαν (βλ. ανανέωση) και ο Παναθηναϊκός δεν παίζουν μόνοι τους όμως για τον εκρηκτικό γκαρντ, αφού εσχάτως στον χορό μπήκε η Μονακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι Πρωταθλητές Γαλλίας έχουν στρέψει την προσοχή σε εκείνον, κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, σε επίπεδο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων.

Σε μια περιφέρεια που στηρίζεται εν πολλοίς στα αθλητικά προσόντα και το επιθετικό ταλέντο, είναι προφανές πως ενδεχόμενη προσθήκη (και) του Ντάντε Έξουμ θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο. Κι αν για κάποιους μια τέτοια κίνηση μπορεί να θεωρηθεί ως υπερβολή, ας μην παραβλέπουμε πως η πρόκριση στο Final Four του Κάουνας άνοιξε ακόμη περισσότερο την όρεξη των ανθρώπων του οργανισμού για μεταγραφικές υπερβάσεις που θα βοηθήσουν στον πολυπόθητο στόχο της κατάκτησης του τίτλου στην EuroLeague.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ