ΜΟΝΑΚΟ

Η Μονακό έχασε στα χαρτιά το ματς με την Στρασμπούρ για παράνομη συμμετοχή του Μπλόσομγκεϊμ

Η Μονακό έχασε στα χαρτιά το ματς με την Στρασμπούρ για παράνομη συμμετοχή του Μπλόσομγκεϊμ
AS MONACO BASKET

Η γαλλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο η Μονακό έχασε στα χαρτιά το ματς με την Στρασμπούρ στις 24 Μαρτίου επειδή χρησιμοποίησε τον Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Η Μονακό νίκησε στις 24 Μαρτίου με 92-78 την Στρασμπούρ. Αυτή η νίκη όμως είναι πλέον σαν να μην έγινε ποτέ και χάθηκε στα χαρτιά, αφού η γαλλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι κατοχύρωσε το παιχνίδι στην Στρασμπούρ λόγω παράνομης συμμετοχής του Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ στο παιχνίδι. Τι συνέβη όμως;

Μία εβδομάδα νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, με την Στρασμπούρ να κάνει την έκπληξη και να αποκλείει την Μονακό. Σε εκείνο το ματς αποβλήθηκε ο Μπλόσομγκεϊμ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με έναν αγώνα αποκλεισμό, άρα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι των Μονεγάσκων, με αντίπαλο την Στρασμπούρ. Εδώ βέβαια είναι που υπάρχει ένα... μπέξιμο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Γαλλία, η Μονακό πράγματι ειδοποιήθηκε για την τιμωρία ενός αγώνα στον Μπλόσομγκεϊμ και για αυτό δεν τον χρησιμοποίησε στον αγώνα της 30ης Μαρτίου με αντίπαλο την Σεντ Κουεντίν. Παρόλα αυτά, η χρησιμοποίησή του στον αγώνα με την Στρασμπούρ θεωρήθηκε παράνομη και η Μονακό έχασε το ματς στα χαρτιά, κάτι που πάντως δεν επηρεάζει την δική της θέση στην βαθμολογία, αφού θα είναι πρώτη έτσι κι αλλιώς.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ