EUROLEAGUE

Η Marca κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Έντι Ταβάρες: "Ο Παναθηναϊκός θα του δώσει ό,τι ζητήσει"

Η Marca κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Έντι Ταβάρες: "Ο Παναθηναϊκός θα του δώσει ό,τι ζητήσει"
INTIME

Τι θα χάσει η Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν καταφέρει να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Έντι Ταβάρες; Η Marca ανέλυσε τα πεπραγμένα της ομάδας του Τσους Ματέο εν απουσία του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, θυμίζοντας στη "Βασίλισσα" ότι παραμονεύουν τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR, όσο και το NBA.

Το ζήτημα του επόμενου συμβολαίου του Έντι Ταβαρές (1992, 2μ21) μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ισπανικού Τύπου για μία ακόμα φορά.

Με νέα κείμενό της η Marca, κατέδειξε το κενό που δημιουργήθηκε στην front-line της Ρεάλ Μαδρίτης στο διάστημα της απουσίας του θηριώδη σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, προμηνύοντας ότι το μέλλον της βασίλισσας θα είναι δυσοίωνο αν δεν ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ταβάρες, σημειώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR εξακολουθεί να παραμονεύει, όντας διατεθειμένος να του προσφέρει τις απολαβές που του αξίζουν και τις οποίες επιθυμεί, δηλαδή περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ -καθαρά- ετησίως. Την ώρα που ο 31χρονος σέντερ παίρνει 3.000.000 ευρώ μεικτά αυτή τη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για την ακρίβεια, η Marca στάθηκε στις τρεις ήττες (απέναντι σε Μονακό, Μούρθια και Γκραν Κανάρια) στις οποίες υπέπεσε η Ρεάλ στα οκτώ παιχνίδια που στερήθηκε τις υπηρεσίες του Ταβάρες (σσ. ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του, όπως και ο Σέρχιο Γιουλ), αλλά και στο γεγονός πως σχεδόν σε όλα αυτά τα ματς έχασε τις μάχες των ριμπάουντ, έχοντας μοναδικό καθαρό πεντάρι τον Βενσάν Πουριέ, ο οποίος προφανώς δεν μπορεί να αγωνίζεται επί 40 λεπτά, και ως κατά συνθήκη σέντερ τους Γκέρσον Γιαμπουσέλε και Έλι Εντιαγιέ, οι οποίοι δεν έχουν φυσικά την ίδια συνέπεια στην άμυνα.

Παράλληλα, το ισπανικό μέσο υπενθύμισε στο κοινό του ότι το 38.9% των General Managers της EuroLeague απάντησαν το όνομα του Ταβάρες όταν ρωτήθηκαν ποιον παίκτη θα έπαιρναν στην ομάδα τους στη διάρκεια της δημοσκόπησης που διεξήχθη μεσούσης της σεζόν.

Ωστόσο, πέρα από τις ομάδες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, παραμονεύει πάντα και ο κίνδυνος του NBA, αφού εκεί σίγουρα ο Ταβάρες μπορεί να βρει μια συμφέρουσα πρόταση -με δεδομένο ότι θα είναι free agent το καλοκαίρι και δεν θα χρειαστεί να καταβληθεί κάποιο buy-out- αφού εκεί τα οικονομικά δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι στη Γηραιά Ήπειρο.

Το εν λόγω ζήτημα ανακυκλώνεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα από τα ισπανικά μέσα και δη από την Marca, ωστόσο, πρέπει να θυμίσουμε πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε διαψεύσει την οποία σύνδεση με τον Ταβάρες, κάνοντας μάλιστα λόγο για αρλούμπες.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ