ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Μακάμπι επιστρέφει στην "Χάλα Πιονίρ" για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR, προσπάθεια να έχει 1.000 οπαδούς

23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα η Μακάμπι θα έχει ως έδρα την "Χάλα Πιονίρ" και όχι την Stark Arena στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για να έχει στο πλευρό 1.000 οπαδούς της.

Η Μακάμπι εξακολουθεί να παλεύει να έχει όσους περισσότερους φιλάθλους γίνεται στο Game 3 (30/4) της σειράς στο Βελιγράδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Κέρδισε το δικαίωμα να έχει 500 - από 300 - φιλάθλους στο πλευρό της. Τελικά όμως το Game 3 (και αν χρειαστεί το Game 4) θα γίνει σε άλλο γήπεδο, ενώ υπάρχει ελπίδα ότι θα υπάρξει αύξηση στον αριθμό των φιλάθλων.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα "Sports.walla.co.il", ο τρίτος αγώνας της σειράς θα φιλοξενηθεί στην "Χάλα Πιονίρ" (όπως και όλοι οι αγώνες της πλην ενός φέτος) και όχι στην Stark Arena. Μάλιστα, η Μακάμπι ελπίζει ότι θα πάρει την άδεια της αστυνομίας για να έχει στο πλευρό της 1.000 φιλάθλους και όχι 500.

Σε περίπτωση που η "ομάδα του λαού" καταφέρει να πάρει την σχετική άδεια, τότε γίνεται σαφές ότι θα αισθανθεί περισσότερο ότι θα παίζει εντός έδρας. Προς το παρόν ωστόσο όλα είναι ανοιχτά.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ