ΚΟΣΜΟΣ

Η Λορίν Τζάκσον γύρισε στα παρκέ μετά από 5 χρόνια και έκανε πάταγο

Η Λορίν Τζάκσον γύρισε στα παρκέ μετά από 5 χρόνια και έκανε πάταγο
2008 AP PHOTO/ERIC GAY

Σαν να μην έλειψε ποτέ, η Λορίν Τζάκσον πάτησε παρκέ μετά από πέντε χρόνια και έκανε θραύση με ομάδα της Αυστραλίας, στην αρχή της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022,.

Στα 35 της αποφάσισε να αποχωρήσει από το παρκέ. Τα γόνατά της δεν άντεχαν, όμως η Λορίν Τζάκσον είχε ακόμα καύσιμα στο ντεπόζιτο. Δεν ήταν έτοιμη να κρεμάσει τα παπούτσια της και πέντε χρόνια μετά από την ανακοίνωσή της, πάτησε ξανά παρκέ για να ξεκινήσει την προετοιμασία της εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο οποίο θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με την Αυστραλία.

Η 40χρονη πλέον ύψους 1μ.95 σέντερ έπαιξε τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/4) στο πρωτάθλημα της χώρας της με την φανέλα της ομάδας Άλμπουρι Γουοντόνγκα και ήταν εξαιρετική, αν και αρκετά σκουριασμένη, στην νίκη με 78-61. Σκόραρε 21 πόντους σε 22:29, έβαλε πέντε τρίποντο, μάζεψε πέντε ριμπάουντ και είχε +24 στην κατηγορία +/-. Στην καριέρα της έχει πάρει τα πάντα, σε Αυστραλία και ΗΠΑ (WNBA) και απ' ότι φαίνεται επιστρέφει για να γεμίσει ακόμη περισσότερο το βιογραφικό της.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ