ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Η KURIR αποκάλυψε γιατί ο Πέσιτς έκοψε τον Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας

Ο Μίλος Τεόντοσιτς με την εμφάνιση της Εθνικής Σερβίας
Ο Μίλος Τεόντοσιτς με την εμφάνιση της Εθνικής Σερβίας FIBA

Οι φήμες πολλές, τα σενάρια ακόμη περισσότερα. Η KURIR έβαλε τέλος σε όλα, δημοσιεύοντας το βράδυ της Τετάρτης (10/8) τον λόγο για τον οποίο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έκοψε τον Μίλος Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας.

Λίγες ημέρες μετά από το κόψιμο του Μίλος Τεόντοσιτς από την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας στον δρόμο για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και του EuroBasket 2022, η KURIR αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο πήρε αυτή την απόφαση ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Μια απόφαση που αρχικά σόκαρε την παγκόσμια μπασκετική κοινότητα, ωστόσο στην πορεία φάνηκε έως και δικαιολογημένη, τουλάχιστον αγωνιστικά.

"Ο Μίλος βρισκόταν στα πλάνα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως ο ρόλος του θα ήταν σημαντικά μικρότερος σε σχέση με το παρελθόν. Το γεγονός ότι η συνεργασία του με τον Βασίλιε Μίτσιτς δεν λειτουργούσε καλά ήταν ένα πρόβλημα, που πάντως μπορούσε να λυθεί αν ο Τεόντοσιτς αποδεχόταν τον ρόλο του backup. Όλα έδειχναν ότι πήγαιναν προς αυτή την κατεύθυνση, όμως στη διάρκεια της προετοιμασίας ο Μίλος άργησε να εμφανιστεί στην προπόνηση αρκετές φορές, με τον Πέσιτς να μην τον βρίσκει στο δωμάτιό του. Το θεώρησε κακό παράδειγμα και ασέβεια προς το πρόσωπό του" αναφέρει η KURIR στο δημοσίευμά της.

Θυμίζουμε πως η Σερβία θα υποδεχθεί την Ελλάδα στις 25 Αυγούστου στο Βελιγράδι, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Οι Σέρβοι βρίσκονται στο 1-3, η δική μας ομάδα στο 3-1 και αμέσως μετά υποδέχεται το Βέλγιο (28/8).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ EUROBASKET 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ