NBA

Η Κιμ Καρντάσιαν μπήκε στο NBA

Η Κιμ Καρντάσιαν μπήκε στο NBA
NBA

Η SKIMS, η εταιρεία εσωρούχων της Κιμ Καρτνάσιαν, ανακοίνωσε την νέα πολυετή συνεργασία της με το NBA, το WNBA και την USA Basketball.

Το NBA, το WNBA και η USA Basketball ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Κιμ Καρντάσιαν, καθώς η εταιρεία SKIMS θα είναι ο επίσημος χορηγός εσωρούχων των αθλητών και των αθλητριών των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου, αλλά και των Εθνικών Ομάδων της Αμερικής από εδώ και στο εξής.

"Είμαι απίστευτα περήφανη για τη συνεργασία της SKIMS με το NBA, καθώς είναι μια αντανάκλαση της αυξανόμενης επιρροής της SKIMS στον πολιτισμό. Η SKIMS και το NBA θα συνδέουν ανθρώπους κάθε προέλευσης μέσω της μόδας, του αθλητισμού και του ταλέντου και ανυπομονώ να δω τη συνεργασία να ευδοκιμεί", ανέφερε η Κιμ Καρντάσιαν.

"Η SKIMS έγινε γρήγορα μια από τις μάρκες μας με τη μεγαλύτερη πολιτιστική επιρροή. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους οπαδούς του NBA και στους πελάτες της SKIMS μοναδικές εμπειρίες, νέες προσφορές και προϊόντα υψηλής ποιότητας μέσω της συνεργασίας μας", δήλωσε από τη δική του πλευρά ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ.

TAGS NBA WNBA ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ