ΜΠΑΣΚΕΤ

Η κατηφόρα του Ο Τζέι Μέγιο δεν έχει τελειωμό

Η κατηφόρα του Ο Τζέι Μέγιο δεν έχει τελειωμό

Η πρώτη είδηση της ιστορίας που θα διαβάσετε, είναι η ομάδα που υπέγραψε τον Ο Τζέι Μέγιο. Η δεύτερη είδηση, είναι ο απίθανος κανονισμός για τους δύο ξένους που ισχύει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Πριν από δέκα χρόνια, ήταν η τρίτη επιλογή στο NBA Draft. Οι Τίμπεργουλβς τον είχαν επιλέξει, στη συνέχεια τον έστειλαν στο Μέμφις για τον Κέβιν Λοβ, όμως ο Ο Τζέι Μέγιο δεν έφτασε ποτέ στο επίπεδο που όλοι περίμεναν. Σε οκτώ σεζόν στο ΝΒΑ έχει 13.8 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30.9 λεπτά συμμετοχής, όμως από τον Ιούλιο του 2016 βρίσκεται εκτός Λίγκας επειδή παραβίασε τους κανονισμούς σχετικά με τις απαγορευμένες ουσίες.

Παρά το γεγονός ότι η τιμωρία του έληξε, ο Μέγιο (που δούλεψε σκληρά το περασμένο καλοκαίρι στις ΗΠΑ, ακόμη και μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) δεν κατάφερε να βρει μια θέση για να γυρίσει ανάμεσα στους κορυφαίους. Το απόγευμα της Δευτέρας (22/10) έγινε γνωστό πως ο 31χρονος πλέον περιφερειακός συμφώνησε με την Ντατσίν Τάιγκερς, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της... Ταϊβάν και τερμάτισε πέρυσι στην τέταρτη θέση.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο της υπόθεσης, είναι πως στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα το άθροισμα του ύψους των δύο ξένων που επιτρέπονται σε κάθε ομάδα, δεν μπορεί να ξεπερνά τα 405 εκατοστά. Τι σημαίνει αυτό; Πως από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης της Ντατσίν παραδέχθηκε πως ο Μέγιο έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του, ο δεύτερος ξένος δεν μπορεί να είναι ο Ινδός σέντερ των 226 εκατοστών Σιμ Μπουλάρ. Στόχος των Τάιγκερς λέγεται πως είναι ο Γκλεν Ντέιβις, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τη Ζαντάρ, ταξίδεψε στην Κροατία, αλλά δεν έπαιξε ποτέ με τη φανέλα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ