SPORTS & GOSSIP

Η καλλονή που κέρδισε την καρδιά του άσου της Φενέρμπαχτσε, Μάρκο Γκούντουριτς, που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR

Η καλλονή που κέρδισε την καρδιά του Μάρκο Γκούντουριτς, της Φενέρμπαχτσε, που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό
Η καλλονή που κέρδισε την καρδιά του Μάρκο Γκούντουριτς, της Φενέρμπαχτσε, που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό INSTAGRAM /@DUJOVIC_ALEKSANDRA

Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του άσου της Φενέρμπαχτσε, Μάρκο Γκούντουριτς, ο οποίος απόψε θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μία δύσκολη αποστολή μπροστά του, αφού υποδέχεται σήμερα (9/2) τη Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Κόντρα στην ομάδα του Αταμάν θα αγωνιστεί και ο Μάρκο Γκούντουριτς, παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Ντούγιοβιτς, στήριγμά του σε κάθε του βήμα.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια σε σχέση. Οι δύο τους είναι παντρεμένοι από τον Αύγουστο του 2021 και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδάκι, ένα μικρό αγοράκι.

Η Αλεξάνδρα κάνει συνεχώς αναρτήσεις στο Instagram με τον μπασκετμπολίστα της Τούρκικης ομάδας και με τον γιο τους, δείχνοντας το πόσο ευτυχισμένοι είναι οι τρεις τους.

Ο 28χρονος Σέρβος μπασκετμπολίστας και η εντυπωσιακή σύζυγός του τράβηξαν την προσοχή του κοινού στη χώρα τους, λόγω του εντυπωσιακού στιλ που καλλιεργούν και οι δύο.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ