ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις κοινωνικές δράσεις στο bwin Tournament Against Covid-19

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις κοινωνικές δράσεις στο bwin Tournament Against Covid-19

Τις κοινωνικές δράσεις στο τουρνουά που θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ ανακοίνωσε την Παρασκευή (3/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το φιλικό με τον Ιωνικό πέρασε στην ιστορία κι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πλέον για το τουρνουά bwin Tournament Against Covid-19 που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν το Λαύριο (4/9 στις 20:30) και ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα θα παίξουν είτε με το Περιστέρι, είτε με τη Μονακό που θα παλέψουν λίγες ώρες νωρίτερα.

Την Παρασκευή (3/9) οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και τις κοινωνικές τους δράσεις, για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας. Συγκεκριμένα, θα προσφερθεί υγειονομικό και τεχνολογικό υλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής "Σισμανόγλειο Αμαλία Φλέμινγκ", στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών "Καραμανδάνειο", στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία".

Τέλος, στο περιθώριο του τουρνουά θα βραβευθεί η εφηβική ομάδα που κατέκτησε πριν από μερικές ημέρες το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ