ΙΤΑΛΙΑ

Η Ιταλία θέλει να φιλοξενήσει το MundoBasket 2031

Η Ιταλία θέλει να φιλοξενήσει το MundoBasket 2031
FIBA.BASKETBALL

Βλέψεις για φιλοξενία του MundoBasket 2031 έχει η Ιταλία, με την Ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει πως αξιολόγησε θετικά την πρόταση να εξεταστεί η δυνατότητα υποβολής της σχετικής υποψηφιότητας στη FIBA.

Το MundoBasket 2031 ακόμα αργεί και υπάρχουν άλλες μεγάλες διοργανώσεις που προηγούνται χρονικά, ωστόσο η Ιταλία έχει ξεκινήσει ήδη τις διεργασίες για την κατάθεση υποψηφιότητας προκειμένου να φιλοξενήσει την διοργάνωση.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, αξιολογήθηκε θετικά η πρόταση να εξεταστεί η δυνατότητα της υποβολής της σχετικής υποψηφιότητας στη FIBA, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Η επιθυμία της Ιταλίας για να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο σε οκτώ χρόνια από τώρα εκδηλώθηκε και μένει να φανεί αν θα μετουσιωθεί σε πράξη, σε πρώτη φάση με την κατάθεση της υποψηφιότητας και σε δεύτερη φάση με την έγκριση της FIBA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ: "Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο αξιολόγησε θετικά την πρόταση να εξεταστεί, σε συμφωνία με την Κυβέρνηση και τους αθλητικούς φορείς, η δυνατότητα υποβολής της υποψηφιότητας στη FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2031".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ