ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Η γερμανική ομοσπονδία βάζει φρένο στα όνειρα της Βιλερμπάν για τον Χέρμπερτ

Η γερμανική ομοσπονδία βάζει φρένο στα όνειρα της Βιλερμπάν για τον Χέρμπερτ
FIBA.BASKETBALL

Η Βιλερμπάν είχε κυκλώσει το όνομα του Γκόρντον Χέρμπερτ, όμως η γερμανική ομοσπονδία μπάσκετ θέλει αποκλειστικότητα και δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει στον 64χρονο Φινλανδο-Καναδό τεχνικό να δουλέψει και σε κάποιο σύλλογο.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Βιλερμπάν, που όπως όλα δείχνουν θα αποδεσμεύσει αργά ή γρήγορα τον Τι Τζέι Πάρκερ από τα προπονητικά του καθήκοντα. Ωστόσο, ο γαλλικός σύλλογος υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή χωρίς τη γερμανική ομοσπονδία μπάσκετ.

Οι ιθύντες της Εθνικής Γερμανίας όχι απλά δεν ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα των ρεπορτάζ που συνέδεσαν τον 64χρονο τεχνικό με τη Βιλερμπάν, αλλά φαίνεται πως έβαλαν τέλος στα σενάρια της ομάδας του Τι Τζέι Πάρκερ από νωρίς, αφού είναι εντελώς αντίθετοι με την ιδέα ο Χέρμπερτ να εργαστεί και σε κάποιο σύλλογο, όπως αναφέρει ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο BasketNews.

Μην ξεχνάτε ότι ο Χέρμπερτ οδήγησε την Εθνική Γερμανίας στο χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket 2022 και στο χρυσό μετάλλιο στο MundoBasket 2023, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γερμανική ομοσπονδία μέχρι και το 2025.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ