ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η φωτογραφία με το αντίο του Σπανούλη στους παίκτες της Εθνικής

Η φωτογραφία με το αντίο του Σπανούλη στους παίκτες της Εθνικής
HELLENIC BASKETBALL FEDERATION

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22/6) στο ΟΑΚΑ, για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα καθώς αποχώρησε από την προετοιμασία της εξαιτίας του τραυματισμού του.

Το πρόβλημα του Βασίλη Σπανούλη στη γάμπα αποδείχθηκε σοβαρό, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να αποχωρήσει από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια.

Ο Kill-Bill μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (22/6) στους 13 που συνεχίζουν με στόχο να χωρέσουν στην τελική δωδεκάδα, τους έδωσε κίνητρο και κουράγιο για την προσπάθειά τους και τους αποχαιρέτησε στην σάλα του ΟΑΚΑ, με τους προπονητές και όσους βρίσκονταν στον χώρο να τον χειροκροτούν.

Προηγουμένως ο Ρικ Πιτίνο είχε δηλώσει πως αισθάνεται ένα μεγάλο κενό στην καρδιά, καθώς είχε ποντάρει πολλά στην ηγετική φυσιογνωμία του Σπανούλη για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τους Ρογκαβόπουλο, Χρυσικόπουλο, Κατσίβελη, Λαρεντζάκη, Καββαδά, Σλούκα, Παπαγιάννη, Γιαννόπουλο, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Καλάθη, Λούντζη, Κασελάκη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ