ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιτίνο για την απώλεια Σπανούλη: "Εχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά"

Ο Ρικ Πιτίνο στο τουρνουά Ακρόπολις ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας
Ο Ρικ Πιτίνο στην Εθνική ομάδα ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ένα τεράστιο κενό στην καρδιά αισθάνεται ο Ρικ Πιτίνο, όπως έγραψε στο Twitter, από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα ηγηθεί της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Σπανούλης στη γάμπα δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, με τον Ρικ Πιτίνο να δηλώνει συντετριμμένος για την απουσία του παίκτη που ήθελε όσο κανέναν άλλο να έχει μαζί του στη Βικτόρια.

"Εχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά επειδή ο αρχηγός μας, ο Βασίλης Σπανούλης, δεν θα ηγηθεί της προσπάθειάς μας στον Καναδά. Είχα δύο καταπληκτικές εβδομάδες μαζί του. Είναι η επιτομή του μπασκετμπολίστα που θέλεις: είναι παθιασμένος, είναι ταλαντούχος, είναι σκληρός εργάτης, είναι απλά σπέσιαλ" έγραψε ο Αμερικανός προπονητής της Εθνικής στο Twitter.

Ο Πιτίνο έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον Σπανούλη να γυρίσει στην εθνική ομάδα μετά από έξι χρόνια, τον βοήθησε να νιώσει σημαντικός, να πιστέψει ότι έχει έναν σκοπό, να ξαναβρεί κίνητρο, όμως το κορμί του 39χρονου γκαρντ δεν ακολούθησε το πνεύμα του και η προετοιμασία συνεχίζεται πια με 13 παίκτες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ