ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανούλης: Οριστικά εκτός Προολυμπιακού

Ο Βασίλης Σπανούλης σε προπόνηση της Εθνικής
Ο Βασίλης Σπανούλης σε προπόνηση της Εθνικής PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Οπως σας είχε αποκαλύψει το SPORT24, το πρόβλημα του Βασίλη Σπανούλη στη γάμπα είναι σοβαρό κι έτσι ο 39χρονος γκαρντ χάνει οριστικά το Προολυμπιακό της Βικτόρια.

Αλλο ένα πρόβλημα προστέθηκε στη λίστα του Ρικ Πιτίνο εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά στη Βικτόρια του Κανάδα. Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη είναι πλέον οριστική, αφού η θλάση στην γάμπα δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Το όνειρο, λοιπόν, του 39χρονου φόργουορντ για επιστροφή στην Εθνική έμεινε απατηλό. Τον πρόδωσε το πόδι του, που δεν του επέτρεψε να γυρίσει και να αγωνιστεί στα γαλανόλευκα, έξι χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή.

Οπως σας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι του SPORT24, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, γεγονός που προκάλεσε την απογοήτευση του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος είχε επενδύσει πολλά στην παρουσία του Σπανούλη.

Θυμίζουμε πως έχουν ήδη τεθεί νοκ άουτ ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Πρίντεζης λόγω τραυματισμού κι έτσι τρεις παίκτες στους οποίους υπολόγιζε ο προπονητής της Εθνικής, τέθηκαν νοκ άουτ πριν από το ταξίδι στον Καναδά.

Η προετοιμασία πλέον συνεχίζεται με τους Ρογκαβόπουλο, Χρυσικόπουλο, Κατσίβελη, Λαρεντζάκη, Καββαδά, Σλούκα, Παπαγιάννη, Γιαννόπουλο, Κώστα Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Καλάθη, Λούντζη, Κασελάκη και απομένει να κοπεί άλλος ένας παίκτης για να ανακοινωθεί η 12αδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ