EUROLEAGUE

Η Φενέρμπαχτσε δεν ψάχνει... κάτι

Η Φενέρμπαχτσε δεν ψάχνει... κάτι

Η καμμένη από το χυλό, Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ φυσά φέτος και το γιαούρτι, με το γενικό διευθυντή του οργανισμού, Νεντίμ Καράκας να θυμίζει πως "τα σερί δεν λένε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά και προσεχτικά". Δείτε τ είπε για τον Παπαλουκά και για τον Ομπράντοβιτς.

Σαφέστατα και η Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ θέλει να φτάσει φέτος στο τέλος της διαδρομής, στη Euroleague, αλλά για να βρεθεί εκεί πρέπει κατ' αρχάς να πάει στο ΤΟΡ16, από εκεί στα play offs και μετά στο Φάιναλ Φορ του Μιλάνου. Διαδρομή που θύμισε ο γενικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Νεντίμ Καράκας σε συνέντευξη του στη Hurriyet.

" Η Euroleague είναι διοργάνωση που ο παραμικρός εφησυχασμός οδηγεί σε... χαστούκι. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε. Αν δούμε όσα έχουμε κάνει έως τώρα στο παρκέ, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε εκ των υποψηφίων ομάδων για να βρεθούμε στο Φάιναλ Φορ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά και προσεχτικά.

Για αυτό και πάντα ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι. Στο παρελθόν, είχαμε κάνει και άλλα σερί νικών, τα οποία διαδέχθηκαν σερί ηττών και κάπως έτσι μείναμε εκτός των Φάιναλ Φορ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση, είναι η Μπουντιβέλνικ. Με νίκη θα μπούμε στο ΤΟΡ16. Μετά θα ασχοληθούμε με ό,τι άλλο υπάρχει στο πρόγραμμα. Έχουμε δυο περισσότερες νίκες από τους ανταγωνιστές μας και θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το πλεονέκτημα".

Φυσικά και τον ρώτησαν για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για να πει " όλοι ξέρουν ποιος είναι και τι έχει κάνει στη ζωή του. Αλλά για εμάς είναι ένας ακόμα λόγος, για τον οποίον πρέπει να έχουμε υπομονή. Με την άφιξη του, χρειάστηκε να επανεκτιμήσουμε τα πάντα, από το "άλφα" έως το "ωμέγα". Πώς να κερδίζουμε παιχνίδια, σε έναν μαραθώνιο 50-60 αγώνων, πώς να παράγουμε τους ίδιους αριθμούς κάθε βραδιά, πώς να συνεχίζουμε την πορεία μας στο σωστό το δρόμο".

Για τη φήμη που ήθελε την ομάδα του να ενδιαφέρεται για τον Μίλος Τεόντοσιτς ή τον Θοδωρή Παπαλουκά, απάντησε πως " ήταν σαν κύμα που δημιουργήθηκε όπως όταν πετάς μια πέτρα στη θάλασσα. Για τον Τεόντοσιτς ενδιαφερθήκαμε το καλοκαίρι, δεν κατέστη δυνατή η μεταγραφή του και το θέμα τελείωσε εκεί. Θέμα Παπαλουκά δεν προέκυψε ποτέ. Και όχι, δεν θα κάνουμε κάποια προσθήκη. Δεν μας ζήτησαν κάποιον οι προπονητές μας. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτούς που έχουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ