EUROLEAGUE

Η EuroLeague επιβεβαίωσε τις συναντήσεις με Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν

Η EuroLeague επιβεβαίωσε τις συναντήσεις με Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο CEO της διοργάνωσης, Παούλιους Μοτιεγούνας, συναντήθηκαν με τις διοικήσεις της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα στη Σερβία, όπως επιβεβαίωση η ίδια η διοργανώτρια αρχή.

Μέσα από μία ανακοίνωση, η EuroLeague επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της Telegraf σχετικά με τις συναντήσεις των Ντέγιαν Μποντιρόγκα - Παούλιους Μοτιεγούνας με την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα επί σεβρικού εδάφους.

"Λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα άρθα σε διάφορα μίντια η EuroLeague Basketball θα ήθελε να αναφέρει τα εξής: Ο πρόεδρος της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο CEO, Παούλιους Μοτιεγιούνας συναντήθηκαν με διοικητικά στελέχη του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Βελιγράδι.

Ο σκοπός των δύο αυτών συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή ιδεών, η ανάλυση της τρέχουσας σεζόν και η αξιολόγιση της μελλοντικής συνεργασίας. Η EuroLeague Basketball θα ήθελε να ευχαριστήσει και τα δύο κλαμπ που φιλοξένησαν τους εκπροσώπους της", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ