EUROLEAGUE

Ο Μποντιρόγκα θα συναντηθεί με Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα για τις θέσεις τους στην EuroLeague, σύμφωνα με την Telegraf

Ο Μποντιρόγκα θα συναντηθεί με Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα για τις θέσεις τους στην EuroLeague, σύμφωνα με την Telegraf
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Στη Σερβία για συναντήσεις με τους ιθύνοντες της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο πρόεδρος της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο CEO της διοργάνωσης, Παούλιους Μοτιεγιούνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraf.

Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας καίγονται για να εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση στην EuroLeague, να πάρουν δηλαδή άδειες τύπου Α (σσ. όπως αυτές που έχουν ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμοπιακός), ούτως ώστε να βγουν από το καθεστώς αβεβαβιότητας, να λαμβάνουν μερίδιο των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαίωματα και να μπορούν να συμμετέχουν στη εκάστοτε διαδικασία λήψης απόφάσεων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Telegraf τα μεγάλα κεφάλια της διοργάνωσης, δηλαδή ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο Παούλιους Μοτιεγιούνας, βρίσκονται στη Σερβία για να μιλήσουν με τους ιθύνοντας των δύο κλαμπ. Για την ακρίβεια, η σερβική ιστοσελίδα αναφέρει ότι την Τετάρτη (7/2) θα γίνει η συνάντηση του προέδρου και του CEO της EuroLeague με την Παρτίζαν, ενώ την Πέμπτη (8/2) οι δυο τους θα συζητήσουν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σε αυτό το θέμα είχε αναφερεθεί εκτενώς σε μία πρόσφατη συνέντευξή του ο αθλητικός διευθυντής των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, Ζόραν Σάβιτς, εξηγώντας ποια είναι τα πλεονεκτήμα του κλαμπ σε σχέση με την ομάδα από το Ντουμπάι, την Παρί τους Λόντον Λάιονς, που έχει ακουστεί πολλάκις πως θα μπουν -αργά ή γρήγορα- στην EuroLeague.

Σε ό,τι αφορά πάντως στην Dubai BC, το ρεπορτάζ του Σπύρου Καβαλιεράτου στο SPORT24 αναφέρει πως δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού η ABA League δεν έκανε δεκτό το αίτημά της για συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ