FIBA WORLD CUP

Η Εθνική έριξε...Άγκυρα

Η Εθνική έριξε...Άγκυρα
ΑΓΚΥΡΑ

Η Εθνική βρίσκεται ήδη στην Άγκυρα και ετοιμάζεται για την πρώτη της προπόνηση στο Ankara Arena

Λίγο μετά από τις 4μμ, η Εθνική Ομάδα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Άγκυρας και αργότερα θα μπει στο "Ankara Arena", για την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο όπου θα δώσει τους αγώνες της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η αποστολή έφτασε στην τουρκική πρωτεύουσα μέσω Κωνσταντινούπολης, όπου περίμεναν δύο ώρες για την πτήση προς Άγκυρα και αυτή την ώρα τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της διαμονής τους στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν και οι υπόλοιπες αποστολές.

Το ταξίδι κύλησε χωρίς απρόοπτα, με τους περισσότερους από τους παίκτες να έχουν, πλέον, στο μυαλό τους την πρεμιέρα του Σαββάτου, εναντίον της Κίνας. Η Εθνική ξεκινάει την προσπάθειά της με στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό της, που θα της ανοίξει τον δρόμο για να φτάσει, χωρίς μεγάλα εμπόδια, μέχρι τα ματς για τη διεκδίκηση του μεταλλίου.

Οι στόχοι είναι υψηλοί και οι φιλοδοξίες επίσης, αν και σήμερα Πέμπτη, είναι η μέρα που θα μάθουμε από την FIBA αν πρόκειται να τιμωρηθούν ή όχι οι παίκτες που συμμετείχαν στα επεισόδια του αγώνα με την Σερβία. Ο Γ.Βασιλακόπουλος δεν ακολούθησε την αποστολή ως την Άγκυρα. Θα βρεθεί αύριο Παρασκευή στην Τουρκία, μαζί με τον γγ της ομοσπονδίας Τάκη Τσαγκρώνη.

Σιγά-σιγά, λοιπόν, μπαίνουμε σε ρυθμούς Μουντομπάσκετ. Περισσότερα, εντός της ημέρας...

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ