NBA

Η επιστροφή του Χιούστον

Την πρώτη του προπόνηση με τους Νικς έκανε ο Άλαν Χιούστον, που μπορεί να σουτάρει ακόμη! (videos)

"Μπορεί ακόμη να σουτάρει τη μπάλα. Είναι ένας από τους 10 καλύτερους σουτέρ που έπαιξαν ποτέ. Οπότε θα μπορεί να το κάνει ακόμη κι οταν είναι 60 ετών" τόνισε ο Αϊζάια Τόμας για τον 36χρονο γκαρντ.

"Έλεγα ότι οι επαγγελματίες αθλητές αποσύρονται επειδή δεν έχουν ακόμη τη θέληση να παίξουν. Για μένα αυτό δεν ήταν θέμα. Ήταν πρόβλημα υγείας" είπε από τη μεριά του ο Χιούστον, που πλέον δεν φοράει το Νο20 (το φοράει ο Τζάρεντ Τζέφρις) κι έχει εμφανείς γκρίζες τρίχες στο κεφάλι του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέση του Χιούστον στο ρόστερ των Νικς δεν είναι εξασφαλισμένοι. Η ομάδα έχει 15 συμβόλαιο και ψάχνει χώρο για τον ρούκι Ντεμέτρις Νίκολς.

Ωστόσο ο βετεράνος γκαρντ έχει μια... κάποια ιστορία με τη φανέλα της Νέας Υόρκης. Είναι ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

"Αν υπήρχε ένας 36χρονος ονόματι Τζο Σμιθ (σ.σ καμία σχέση με το άλλοτε Νο1 του ντραφτ, καθώς πρόκειται για μια φράση του στυλ... Γιάννης Παπαδόπουλος) δεν θα τον φέρναμε ποτέ στο καμπ. Αλλά είναι ο... Άλαν Χιούστον κι αξίζει μιας ευκαρίας" σχολίασε ο Αϊζάια Τόμας.

Ο Χιούστον επί τω έργω



Η βιογραφία του

















TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ