ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η ένταση του αρχηγού Διαμαντίδη: Ήταν έτοιμος να μπει να παίξει

Η ένταση του αρχηγού Διαμαντίδη: Ήταν έτοιμος να μπει να παίξει
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παρευρέθηκε για ακόμη μια φορά στο ΣΕΦ προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει να βιώνει την απόλυτη ένταση του παιχνιδιού σαν να είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ανάμεσα στους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ που έδωσαν το παρών στην νικηφόρα αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στην Κροατία που εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να βιώνει στιγμές απόλυτης έντασης κατά την διάρκεια της θέασής του ματς, σαν να ήταν έτοιμος να μπει και ο ίδιος να παίξει στο γήπεδο και να συνεισφέρει όπως άλλοτε.

Η ένταση του αρχηγού Διαμαντίδη: Ήταν έτοιμος να μπει να παίξει
INTIME SPORTS / ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Θυμίζουμε, ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του show που πραγματοποιήθηκε από την ΔΕΗ στο ημίχρονο του αγώνα.

Πρόκειται για μια χορογραφία που σχεδιάστηκε προς τιμήν του και μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών.

Η ένταση του αρχηγού Διαμαντίδη: Ήταν έτοιμος να μπει να παίξει
INTIME SPORTS / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο τελικός του Προολυμπιακού Τουρνουά και η πρόκριση για το Παρίσι, συνοδεύτηκε από πολύ έντονες συναισθηματικές στιγμές καθώς η Ελλάδα προκρίθηκε μετά από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι διεθνείς πανηγύρισαν με την ψυχή τους την σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ και πλέον ο επόμενος σταθμός αποτελεί το Παρίσι.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο, ξέσπασε σε κλάματα συγκινημένος στα αποδυτήρια μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Στην συνέχεια, ο Greek Freak πραγματοποίησε ένα ποστ στο οποίο ανέφερε ότι δεν "έκλεψε ποτέ το παιχνίδι και τόνισε η προσπάθεια της Εθνικής συνεχίζεται στο Παρίσι.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ