ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η δωδεκάδα της Εθνικής με Τουρκία: Μέσα οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Παπαγιάννης

Η δωδεκάδα της Εθνικής με Τουρκία: Μέσα οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Παπαγιάννης
EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε η δωδεκάδα της Εθνικής για τον αγώνα με την Τουρκία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τους παίκτες του Ολυμπιακού -πλην του τραυματία Λούντζη- να είναι μέσα, όπως κι ο Γιώργος Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό.

Η μεγάλη ώρα της Εθνικής έφτασε! Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στοχεύοντας στο 2/2 απέναντι στην ομάδα του Σέιν Λάρκιν.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει στη διάθεσή του πρωτοκλασάτους παίκτες οι οποίοι θα δώσουν το παρών και θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα στις δύο αυτές δύσκολες αναμετρήσεις κόντρα στην Τουρκία.

Οι 12 παίκτες που θα αγωνιστούν σήμερα είναι οι: Ρογκαβόπουλος, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Σλούκας, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μουράτος, Μωραϊτης, Κουζέλογλου, Γόντικας.

Ο Μιχάλης Λούντζης έχει υποστεί διάταση στον λαγονοψοΐτη αριστερά και η κατάσταση του παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ