NBA

Η αρραβωνιαστικιά του Ντάνι Γκριν δέχθηκε απειλητικά μηνύματα μετά το Game 5

Ο Ντάνι Γκριν σουτάρει για τρεις στους τελικούς του ΝΒΑ
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Ντάνι Γκριν ήταν ο μοιραίος παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς στο Game 5 με τους Μαϊάμι Χιτ, κι όπως δήλωσε η αρραβωνιαστικιά του δέχθηκε απειλητικά μηνύματα.

Σε μερικές ώρες, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Μαϊάμι Χιτ επιστρέφουν στο παρκέ για το Game 6 των τελικών του ΝΒΑ. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να μη γίνει ποτέ, αν ο Ντάνι Γκριν ήταν εύστοχος στο φινάλε του Game 5, πριν από δύο βράδια. Ο γκαρντ/φόργουορντ των Λιμνανθρώπων είχε την ευκαιρία να υπογράψει τη νίκη της ομάδας του, το τρίποντο που επιχείρησε βρήκε -μετα βίας- το στεφάνι.

Το Μαϊάμι πήρε εν τέλει τη δύσκολη νίκη, κι έχει απόψε ακόμη μία ευκαιρία για να μείνει ζωντανό και να οδηγήσει τη σειρά σε έβδομο αγώνα.

Πολύ γρήγορα, ο Ντάνι Γκριν βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής για το (απελπιστικά) άστοχο σουτ του, την ίδια ώρα όμως η σύντροφός του δέχθηκε απειλητικά μηνύματα από οπαδούς των Λος Άντζελες Λέικερς. Γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος λίγες ώρες πριν από το Game 6, εξηγώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στη φούσκα πως η αρραβωνιαστικιά του δέχθηκε απειλητικά μηνύματα θανάτου από εξαγριωμένους οπαδούς.

Πώς σχολίασε το γεγονός ο ίδιος ο παίκτης; "Ελπίζω όλοι αυτοί να αποδειχθούν εξίσου παθιασμένοι την περίοδο των εκλογών και να ψηφίσουν, ή για θέματα έλλειψης δικαιοσύνης για ανθρώπους που την αξίζουν. Τότε θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε αυτή τη χώρα. Εγώ ήμουν ο εύκολος στόχος".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ