ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Η Αρμάνι Μιλάνο θυμήθηκε την βραδιά που ο Μίλαν Τόμιτς μάρκαρε τον Μάικλ Τζόρνταν

Ο Μίλαν Τόμιτς με τον Μάικλ Τζόρνταν
Ο Μίλαν Τόμιτς με τον Μάικλ Τζόρνταν EUROKINISSI/Θ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να κάνει ένα μάθημα ιστορίας στους φίλους της και πόσταρε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter μία φωτογραφία του Μίλαν Τόμιτς στο ΣΕΦ, όπου ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού - και νυν ασίσταντ κόουτς των Ιταλών - πόζαρε δίπλα σε μία φωτογραφία που τον δείχνει να μαρκάρει τον Μάικλ Τζόρνταν από τον αγώνα του 1997 των "ερυθρόλευκων" κόντρα στους Μπουλς.

Ήταν 18 Οκτωβρίου 1997 όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν στο Παρίσι στο πλαίσιο του McDonalnd's Open". Για ένα διάστημα του αγώνα ο Μίλαν Τόμιτς μάρκαρε τον "Air". Και η Αρμάνι Μιλάνο θέλησε να το κάνει αυτό γνωστό στους φιλάθλους της.

Η ιταλική ομάδα φιλοξενείται από τους "ερυθρόλευκους" σήμερα (2/1) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και ο Μίλαν Τόμιτς - που πλέον είναι ασίσταντ κόουτς του Έτορε Μεσίνα - βρέθηκε στο ΣΕΦ, όπου και πόζαρε δίπλα στην φωτογραφία που υπάρχει στο γήπεδο και τον δείχνει να μαρκάρει τον Μάικλ Τζόρνταν. Η Αρμάνι πόσταρε μάλιστα αυτή την φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter και έγραψε:

"Μάθημα ιστορίας. Μία φορά και έναν καιρό ο Μίλαν Τόμιτς ήταν ένας σκληρός γκαρντ για τον Ολυμπιακό. Το 1997, είχε την τιμή και την αδύνατη αποστολή να μαρκάρει τον Μάικλ Τζόρνταν. Η φωτογραφία αυτή βρίσκεται στον τοίχο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας του Ολυμπιακού".

Δείτε το post της Αρμάνι Μιλάνο:

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ