MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο, ο ΠΑΟΚ την Τόφας, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο, ο ΠΑΟΚ την Τόφας, πού θα δείτε τα παιχνίδια
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 18η αγωνιστική της EuroLeague, θέλει να ξεκινήσει θετικά το 2024. Σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, που περιμένει την Τόφας στο πρώτο παιχνίδι των play-in του Basketball Champions League.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 18η αγωνιστική της EuroLeague, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να έχουν τον Τόμας Γουόκαπ στην 12αδα, ενώ λογικά στην αποστολή θα βρίσκεται για πρώτη φορά σε αγώνα EuroLeague και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η Αρμάνι δεν θα έχει τους Νίκολα Μίροτιτς, Μαοντό Λο, Τζιανπάολο Ρίτσι, Σαβόν Σιλντς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπίλι Μπαρόν και του Ντιέγκο Φλακαντόρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας (19:45, Novasports 2)
Ζάλγκιρις - Άλμπα Βερολίνου (20:00, Novasports 4)
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μονακό (21:05, Novasports 5)
Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports Prine)
Παρτίζαν - Βιλερμπάν (21:45, Novasports Start)

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το 1-0 κόντρα στην Τόφας

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στην μάχη των play-in του Basketball Champions League υποδεχόμενος την Τόφας Μπούρσα (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 1 της σειράς.

Ο "Δικέφαλος" έχει το πλεονέκτημα έδρας και ψάχνει για το 1-0, με την πρόκριση στο Top-16 να κρίνεται στις δύο νίκες.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ