ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Γουόκαπ στην 12αδα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Ολυμπιακός: Με Γουόκαπ στην 12αδα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Με τον Τόμας Γουόκαπ στην 12αδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός σήμερα (2/1) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 18η αγωνιστική της EuroLeague, αφού ο νατουραλιζέ γκαρντ πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση. Πλήρεις για πρώτη φορά την φετινή σεζόν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά τον Τόμας Γουόκαπ στο σημερινό παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 18η αγωνιστική της EuroLeague στο ΣΕΦ.

Ο νατουραλιζέ γκαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τον Άρη, πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είχε τονίσει από χθες (1/1) ότι λογικά ο Γουόκαπ θα αγωνιστεί κανονικά.

Με τον Γουόκαπ να είναι πλέον υγιής και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής και να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του- αφού ο αγώνας με την Αρμάνι είναι ο πρώτος του δεύτερου γύρου - αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί για πρώτη φορά πλήρης την φετινή σεζόν, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει διαθέσιμους και τους 16 παίκτες του που έχουν πάρει - ή προβλέπεται να πάρουν - σημαντικό χρόνο συμμετοχής φέτος.

Συγκεκριμένα, το αναλυτικό Depth Chart του Ολυμπιακού πλέον για αυτό το παιχνίδι είναι το εξής:
PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης
SG: Αϊζάια Κάναν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τζορτζ Πάπας
SF: Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ, Ίγκνας Μπραζντέικις
PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Λουκ Σίκμα
C: Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιώργος Τανούλης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ