ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αποκάλυψη του Φάνη Χριστοδούλου: "Παίξαμε πολύ ξύλο με τον Ντράζεν Πέτροβιτς στη φυσούνα"

Η αποκάλυψη του Φάνη Χριστοδούλου: "Παίξαμε πολύ ξύλο με τον Ντράζεν Πέτροβιτς στη φυσούνα"

Ο Βασίλης Σκουντής υποδέχθηκε τον θρυλικό Φάνη Χριστοδούλου στο The Lost Tapes by Stoiximan, ο οποίος αποκάλυψε πως ανέκδοτες ιστορίες με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, υποστηρίζοντας πως είχαν παίξει ξύλο μεταξύ από αγώνα της Εθνικής με τη Γιουγκοσλαβία.

Δίχως αμφιβολία είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους μπασκετμπολίστες που πάτησαν ποτέ τα ελληνικά παρκέ. Ο σπουδαίος Φάνης Χριστοδούλου φιλοξενήθηκε από τον Βασίλη Σκουντή στο The Lost Tapes by Stoiximan και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στο χρόνο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε και στις μάχες που είχε με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, αποκαλύπτοντας πως είχαν παίξει ξύλο μεταξύ από αγώνα της Εθνικής με τη Γιουγκοσλαβία στο EuroBasket του 1987.

"Ήταν βρώμικος παίκτης. Ο Ντράζεν αν σε κέρδιζε, θα άρχιζε να σε γελοιοποιεί και να σου κάνει πλακίτσες. Αυτό δεν περνούσε. Δεν περνούσε με τίποτα και υπήρχαν πάρα πολλές κόντρες. Και ξύλο υπήρχε, στα αποδυτήρια, στη φυσούνα. Για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να παίξεις και λίγο βρώμικα", σχολίασε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν τσακώθηκαν μετά το πρώτο ή το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο EuroBasket, απάντησε:

"Δεν θυμάμαι. Στη φυσούνα ήταν και έπεσε πολύ ξύλο. Έπεσαν κάποιες γρήγορες. Είχα κόσμο εκεί. Δεν θα γλίτωνε αν μέναμε εκεί (σ.σ. γέλια).

Δείτε στο 26:00 του video τη συζήτηση για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς κι ολόκληρη συνέντευξη:

Από τον Γκάλη στον Γιαννάκη: Δείτε εδώ όλα τα Lost Tapes!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ