EUROLEAGUE

"Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και περισσότερο δεδομένη" σύμφωνα με ισπανικό μέσο

"Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και περισσότερο δεδομένη" σύμφωνα με ισπανικό μέσο
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Ο ισπανικός Τύπος έχει βάλει στο μικροσκόπιο την κατάσταση στο εσωτερικό της Ρεάλ, μετά από την τρίτη συνεχόμενη ήττα που υπέστη στην EuroLeague και η Sport, εμπλέκει εκ νέου τον Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στην EuroLeague έκανε το ισπανικό Τύπο -ηλεκτρονικό και μη- να ασχοληθεί εκτενώς με το κλαμπ την Πέμπτη (8/3). Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν, και τα περισσότερα εξ'αυτών δημιουργούν ένα κλίμα αμφισβήτησης γύρω από τον Τσους Ματέο, ενώ θίγουν και το θέμα της αβεβαιότητας για την επόμενη σεζόν, μιας και πολλά συμβόλαια κομβικών παικτών λήγουν.

Ένα εξ'αυτών είναι και του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της Marca, έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις από τη Ρεάλ για ανανέωση. Τώρα, η Sport αναφέρει σε δικό της κείμενο, πως ο Κροάτης φόργουορντ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό AKTOR.

"Αν σκεφτούμε την επόμενη σεζόν, προκύπτουν επίσης αρκετά ερωτηματικά. Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και περισσότερο δεδομένη, ο Έντι Ταβάρες δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τον σύλλογο και δεν φαίνεται ότι θα το κάνει σύντομα, οι βετεράνοι Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Ροντρίγκεζ βρίσκονται στους τελευταίους μήνες της καριέρας τους και ο Μούσα έχει ρήτρα για το NBA", αναφέρει ενδεικτικά το εν λόγω δημοσίευμα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ