ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αντίδραση της Δάφνης

Η αντίδραση της Δάφνης
Τζιβελέκας

Η Δάφνη προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να προσβάλλει την απόφαση της ΕΟΚ να δώσει στην Καβάλα την άνοδο

Η ανακοίνωση του ΤΑΚ: " Σήμερα 29/8/08 το ΤΑΚ Α.Ο Δάφνης συνεπές στα όσα έχει εξαγγείλει, κατέθεσε δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του κυρίου Κωνσταντίνου Κόλλια προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, με αίτημα την ακύρωση της υπ' αριθμόν 84/2008 απόφασης της ΕΟΚ, με την οποία παράτυπα και αυθαίρετα ενέκρινε τη συγχώνευση των σωματείων Α.Μ.Σ Πανοράματος και Ε.Κ Καβάλας".

"Με την ως άνω προσφυγή, κατατέθηκε και αίτηση να εκδικαστεί η υπόθεση ως κατεπείγουσα (εντός των πρώτων ημερών του Σεπτεμβρίου), λόγω της επικείμενης κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας".

"Σημειωτέον το ΤΑΚ Α.Ο Δάφνης, με την ως άνω προσφυγή, στρέφεται και κατά του ΕΣΑΚΕ, ζητώντας να ανασταλούν όλες οι διαδικασίες ένταξης του σωματείου Ε.Κ Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, μέχρι εκδόσεως της αποφάσεως".

"Επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι κανένα έγγραφο δεν μας έχει παραδοθεί έως σήμερα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ), σε εκτέλεση της υπ.αριθμ. 22687/25.08.2008 Εισαγγελικής Παραγγελίας που εξεδόθη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών





".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ