ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρέμβαση του δημάρχου Δάφνης

Παρέμβαση του δημάρχου Δάφνης
μπαλα μπασκετ

Ο δήμαρχος Δάφνης Μιχάλης Σταυριανουδάκης παρενέβη για τη συμμετοχή της Δάφνης στην Α1

Η ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης αναφέρει: "Ο Δήμαρχος Δάφνης, Μιχάλης Σταυριανουδάκης θεωρεί απαράδεκτο τον εμπαιγμό της ιστορικής ομάδας μπάσκετ («Α.Ο. Δάφνης») της πόλης μας, της οποίας η συμμετοχή στην Α1 κατηγορία καλαθοσφαίρισης θα έπρεπε ήδη να έχει αναγνωριστεί σύμφωνα με τις κείμενες αθλητικές διατάξεις.
Απαιτούμε προς κάθε αρμόδια αρχή, την εφαρμογή της κείμενης αθλητικής νομοθεσίας και των αρχών της ισονομίας, προκειμένου η ομάδα της πόλης μας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας καλαθοσφαίρισης αφού άλλωστε έχει νομίμως αυτό το δικαίωμα".

Πήγε στον εισαγγελέα η Δάφνη


Η Δάφνη έφτασε μέχρι τον εισαγγελέα και εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής: "Ο Α.Ο. Δάφνης σε συνέχεια των προφορικών, γραπτών, εξωδίκων προσκλήσεων-διαμαρτυριών, σήμερα προχώρησε και σε εισαγγελική παραγγελία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προς την ΕΟΚ, προκειμένου να δοθούν τα εξής έγγραφα που αφορούν την επικείμενη συγχώνευση των δυο σωματείων Α.Μ.Σ. Πανοράματος και Ε.Κ. Καβάλας.

Μετά την έγκριση της αίτησής μας με Αριθμό Πρωτοκόλλου 22687, ζητούνται από την ΕΟΚ τα εξής: Τις νομιμοποιήσεις των μελών των διοικήσεων των υπό συγχώνευση σωματείων. Τις δημοσιεύσεις προσκλήσεων των μελών των υπό συγχώνευση σωματείων (ΑΜΣ Πανόραμα και Ε.Κ. Καβάλας) για την συμμετοχή τους στις γενικές συνελεύσεις, για να διαπιστωθεί εάν έχουν γίνει οι προσκλήσεις και εάν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες προθεσμίες.

Κατάλογο Μητρώου των Μελών των άνω Σωματείων για να διαπιστωθεί εάν επιτεύχθηκαν οι κατά τον Αστικό Κώδικα και το καταστατικό αυξημένες πλειοψηφίες που απαιτούνται για την συγχώνευση. Τα καταστατικά των υπό συγχώνευση σωματείων για να διαπιστωθεί εάν προβλέπεται η δυνατότητα και η διαδικασία συγχώνευσης, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2725/1999, ως τροποποιήθηκε με το άρθρο 73 παρ.6 του Ν. 3057/2002. Αναλυτική κατάσταση με τα πλήρη στοιχεία των μελών που φέρεται ότι ψήφισαν για την συγχώνευση".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ