ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για Μαυροειδή, είναι ό,τι καλύτερο θα διαβάσεις σήμερα

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για Μαυροειδή, είναι ό,τι καλύτερο θα διαβάσεις σήμερα
AEKBC.GR

Απίθανη η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την παραμονή του Δημήτρη Μαυροειδή στην ομάδα "μέχρι να σβήσει ο ήλιος".

Ανάλαφρη, ποιητική, διαφορετική, απλώς υπέροχη η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την παραμονή του Δημήτρη Μαυροειδή στην ομάδα "μέχρι να σβήσει ο ήλιος", όπως ο ίδιος ο Έλληνας σέντερ λέει.

Οι κιτρινόμαυροι λατρεύουν τον Μαυροειδή κι ο Μαυροειδής λατρεύει τους κιτρινόμαυρους, που μιλούν για μία σχέση που "παραμένει εξαιρετικά ζωτική και καρμική".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Ο φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας, δεν μπορούσε να μην υπογράψει (σήμερα, 16/08) συμβόλαιο για 7η αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα, που μαζί της διέρχεται τα υπερανθρώπινα σπουδαία.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC συνεκτιμώντας την υψηλοφροσύνη, την ψυχοσύσταση και την υπεραξία του Αρχηγού συνήψε μαζί του συμφωνία ανανέωσης «κιτρινόμαυρης» καρδιάς αενάου διαρκείας, ήτοι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», όπως ο ίδιος αρέσκεται να δηλώνει.

Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) «θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια», τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος «εις τους αιώνας των αιώνων».

ΑΕΚ BC".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ