ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Αλ Αχλί του Μανουσέλη νίκησε την Αλ Σαντ των Μπρατσιάκου - Σαρικόπουλου στο πρωτάθλημα του Κατάρ

Ο Ζήσης Χαριτόπουλος
Ο Ζήσης Χαριτόπουλος EUROKINISSI

Στη ελληνική μπασκετική μάχη για το πρωτάθλημα του Κατάρ η Αλ Αχλί του Μάνου Μανουσέλη νίκησε με 82-78 την Αλ Σαντ των Βασίλη Μπρατσιάκου - Ζήση Σαρικόπουλου.

Ελληνική μπασκετική μάχη υπήρξε στο πρωτάθλημα του Κατάρ εκεί όπου η Αλ Αχλί με προπονητή τον Μάνο Μανουσέλη κέρδισε την Αλ Σαντ των Βασίλη Μπρατσιάκου - Ζήση Σαρικόπουλου με 82-78. Ο Έλληνας προπονητής και η ομάδα του κέρδισαν τον 31χρονο σέντερ που παίζει υπό τις οδηγίες ενός άλλου Έλληνα προπονητή, του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Ο Σαρικόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας 25 πόντους με 7/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 15 ριμπάουντ και μία ασίστ σε 45 λεπτά αγώνα, χωρίς όμως αυτή του η επίδοση να είναι ικανή για να κερδίσει την αντίπαλη ομάδα.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Σαρικόπουλος έπαιξε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, στα Πανεπιστήμια UAB και Οχάιο Στέιτ, στον Πανιώνιο, στον Άρη, στην ΑΕΚ, στον Προμηθέα, στην Τσμόκι Μινσκ, στον ΠΑΟΚ και στον Ηρακλή.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ