ΠΑΟΚ

Η 50αρα του Κέβιν Πόρτερ κόντρα στους Μπακς

Ο Κέβιν Πόρτερ
Ο Κέβιν Πόρτερ Ⓒ 2022 ERIC CHRISTIAN SMITH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Πόρτερ είχε γράψει ιστορία πριν από 3 χρόνια σε έναν αγώνα των Ρόκετς με τους Μπακς, αφού είχε τελειώσει τον αγώνα με 50 πόντους και 11 ασίστ σε μία νίκη-έκπληξη των Ρόκετς. Δείτε το VIDEO και το απίθανο Shotchart του από εκείνο το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να σκάσει την βόμβα του Κέβιν Πόρτερ (24 χρονών, 1.93 μέτρα), σε μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις της ιστορίας του. Μία κίνηση που ήδη έχει κάνει θόρυβο, παρά το βεβαρημένο ιστορικό του Αμερικανού γκαρντ, που την περσινή σεζόν είχε 19.2 πόντους μέσο όρο με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Πόρτερ θεωρείτο ένα τεράστιο ταλέντο. Είναι μόνο 24 ετών. Και υπήρξε ένα βράδυ που φάνηκε να τα βάζει όλα στην καριέρα του στην πορεία που έπρεπε: Στις 29 Απριλίου 2021, όταν οδήγησε τους Ρόκετς στην νίκη με 143-136 επί των Μπακς - σε ένα παιχνίδι που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αγωνιστεί μόλις 32 δευτερόλεπτα - τελειώνοντας τότε τον αγώνα εμ 50 πόντους με 7/11 δίποντα, 9/15 τρίποντα, 9/11 βολές, 5 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κόψιμο και 5 λάθη σε 41 λεπτά συμμετοχής!

Εκείνο το βράδυ ο Πόρτερ έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατέγραψε επίδοση +50 πόντων και +10 ασίστ (ήταν 20 χρόνων και 360 ημερών), με το δε Shot Chart του από εκείνο το παιχνίδι έδειχνε στον απόλυτο βαθμό την ικανότητά του να σκοράρει από παντού:

Η 50αρα του Κέβιν Πόρτερ κόντρα στους Μπακς
AP PHOTO / ERIC CHRISTIAN SMITH

*Με κυκλάκι τα εύστοχα σουτ, με "x" τα άστοχα

Δείτε το VIDEO με το σόου του Πόρτερ:

TAGS ΠΑΟΚ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ