ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βόμβα από τον Δικέφαλο, συμφώνησε με το NBAερ Κέβιν Πόρτερ, σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του

Houston Rockets guard Kevin Porter Jr. (3) reacts after making a 3-point basket during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Saturday, March 11, 2023, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith)
Houston Rockets guard Kevin Porter Jr. (3) reacts after making a 3-point basket during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Saturday, March 11, 2023, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith) AP PHOTO / ERIC CHRISTIAN SMITH

Απίστευτη κίνηση από τον ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια συμφώνησε με τον NBAερ Κέβιν Πόρτερ (24 χρονών, 1.93 μέτρα), σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του, αφού ο Αμερικανός είχε πέρυσι 19.2 πόντους μέσο όρο με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Κέβιν Πόρτερ (24 χρόνων, 1.93 μέτρα) βρίσκεται μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ! Σε μία απίστευτη κίνηση, την οποία έκανε γνωστή ο Σαμς Σαράνια, ο "Δικέφαλος" έδωσε τα χέρια με τον NBAερ γκαρντ και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση για να επιβεβαιωθεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του.

Ο Πόρτερ δεν είναι απλώς πρώην NBAερ. Είναι ένας παίκτης που την περσινή σεζόν είχε 19.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής με τους Ρόκετς, όντας ένας από τους ανερχόμενους σταρ του NBA!

Η σύλληψή του όμως τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της συντρόφου του, που αργότερα διέψευσε η ίδια, είχε ως αποτέλεσμα να εξοστρακιστεί από το NBA και να χάσει το 4ετές συμβόλαιο αξίας 82 εκατ. δολαρίων που είχε υπογράψει με τους Ρόκετς. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει να παίξει μπάσκετ από τις 7 Απριλίου 2023, με τον αγωνιστικό του ρυθμό σαφώς και να αποτελεί ένα ερωτηματικό.

Είναι σαφές ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες ένας παίκτης της κλάσης και της ηλικίας του Πόρτερ δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ευρώπη. Το γεγονός ωστόσο ότι μπήκε στην μαύρη λίστα του NBA τον υποχρέωσε να κοιτάξει άλλες επιλογές στην καριέρα του, με αποτέλεσμα να προταθεί σε ομάδες στην Ευρώπη και τελικά να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του από το μηδέν, προκειμένου να επιστρέψει στο NBA. Και θέλει αυτή την νέα αρχή να την κάνει με την φανέλα του ΠΑΟΚ, τον οποίο θα ενισχύσει στα play outs της Stoiximan Basket League και - αν ο Δικέφαλος προκριθεί - στα playoffs, πριν προσπαθήσει ξανά να πάει πίσω στο NBA.

Για την ιστορία, να ξεκαθαριστεί ότι αν και είναι πρωταπριλία, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά για αληθινή είδηση. Ο ΠΑΟΚ πράγματι έχει συμφωνήσει με τον Κέβιν Πόρτερ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ