NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έσφιξε τα δόντια για να παίξει στο Χιούστον και τραυματίστηκε στα 32"

Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Χιούστον
Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Χιούστον 2021 TROY TAORMINA/POOL PHOTO VIA AP

Άτυχος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αν και αμφίβολος έσφιξε τα δόντια για να παίξει στο εκτός έδρας ματς με τους Ρόκετς και τραυματίστηκε μόλις 32 δευτερόλεπτα μετά από το τζάμπολ της αναμέτρησης (VIDEOS).

Μια φάση προς το φινάλε του εκτός έδρας αγώνα με τους Σάρλοτ Χόρνετς, ήταν αρκετή για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak γύρισε τον αστράγαλό του 1:28 πριν από το τέλος του ματς στο Spectrum Center, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Ρόκετς να είναι αμφίβολη τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/4).

Τελικά ο back-to-back MVP έσφιξε τα δόντια και βρέθηκε στην πεντάδα της ομάδας του Μιλγουόκι, όχι όμως για πολύ καθώς μόλις στα 32 δευτερόλεπτα, σε έναν αιφνιδιασμό, πάτησε στο πόδι του Κέλι Ολίνικ και γύρισε ξανά τον δεξιό του αστράγαλο αναγκάζοντας τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να καλέσει στα 46" timeout, να τον τραβήξει στον πάγκο και να τον δει να επιστρέφει εκεί μετά από μερικά λεπτά στα αποδυτήρια όπου οι γιατροί εξέτασαν το πόδι του.

Ο Αντετοκούνμπο, προφανώς απογοητευμένος από την κακοτυχία του, έμεινε στη θέση του χωρίς όρεξη καθώς δεν του αρέσει να περιορίζεται σε ρόλο θεατή, παρακολούθησε την εξέλιξη του αγώνα και δεν γύρισε στο ματς. Δεν υπήρχε λόγος να πιεστεί περισσότερο μιας και τα ξημερώματα του Σαββάτου (04:00 ώρα Ελλάδας) οι Μπακς παίζουν στο Σικάγο ενώ την Κυριακή (22:30 ώρα Ελλάδας) υποδέχονται τους Νετς.

Τελικά οι Μπακς ηττήθηκαν με 143-136 από τη χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ, έστω την ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στη Λίγκα, με τον νεαρό πόιντ γκαρντ Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να σταματάει στους 50 πόντους. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Δείτε τον τραυματισμό του Γιάννη στο ματς με τους Χόρνετς:

Δείτε τον τραυματισμό του Γιάννη στο ματς με τους Ρόκετς:

Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Χιούστον
Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Χιούστον 2021 TROY TAORMINA/POOL PHOTO VIA AP

Photo credits: 2021 Troy Taormina/Pool Photo via AP

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ