ΠΑΟΚ

H επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ και οι... λεπτομέρειες της ΚΑΕ

H επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ και οι... λεπτομέρειες της ΚΑΕ

Το VIDEO που "ανέβασε" η ΚΑΕ και αναφέρεται στην επετειακή φανέλα που θα φορέσει ο ΠΑΟΚ στο ματς με την ΤΣΣΚΑ. Δείτε το!

Ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας του στο φιλικό (9/9) με την ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ξεχωριστό το ματς με τους Ρώσους, γι' αυτό και θα φορεθεί μια επετειακή φανέλα από τους παίκτες του "Δικεφάλου". Η ΚΑΕ έδωσε λεπτομέρειες γι' αυτήν μέσω video.

Η ΚΑΕ, επίσης, αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της:

"Βασισμένη στην πρώτη καταγεγραμμένη εμφάνιση της ομάδας του ΠΑΟΚ και με τις ίδιες λιτές γραμμές, η επετειακή στολή για τα 90 χρόνια του συλλόγου, θα διατηρήσει την ίδια ακριβώς εικόνα με την αρχική, αυτήν του 1928. Με εντελώς λευκή φανέλα και μαύρο σορτς, με το έμβλημα του συλλόγου στο κέντρο και έναν συνδυασμό με το έμβλημα και την γραμματοσειρά που υπήρχε στη φανέλα της ομάδας στον τελικό Κυπέλλου του 1984, έναν αγώνα σταθμό στην ιστορία όλου του ΠΑΟΚ.

Τη λιτή γραμμή της επετειακής εμφάνισης συμπληρώνουν το λογότυπο «90» του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και αυτό ακριβώς που σημαίνουν τα τέσσερα γράμματα, δηλαδή… ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ στο εσωτερικό μέρος της φανέλας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ