ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γουίλιαμς-Γκος: "Έχουμε καλή σεζόν μέχρι στιγμής με δύο τίτλους, παρά τα προβλήματα τραυματισμών"

EUROLEAGUE /   -   (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλωσε ότι παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός μέσα στην χρονιά έχει μία καλή σεζόν, αφού έχει ήδη κατακτήσει δύο τίτλους και παραμένει εντός στόχων σε EuroLeague και Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (28/3) στο Βελιγράδι την Παρτίζαν (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και με αφορμή αυτό το γεγονός ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μίλησε στην σερβική ιστοσελίδα "meridiansports.rs", αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην φετινή σεζόν των "ερυθρόλευκων".

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την συνάντησή του με τον Ολυμπιακό στον περσινό τελικό της EuroLeague ως παίκτης της Ρεάλ, αλλά και στην πορεία της ομάδας του Πειραιά μέχρι στιγμής.

"Γενικά έχουμε μία καλή σεζόν μέχρι στιγμής, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών" δήλωσε σχετικά ο Αμερικανός, για να προσθέσει ότι "καταφέραμε να παραμείνουμε ενός πορείας στο πρωτάθλημα και την EuroLeague, ενώ κερδίσαμε και τα δύο τρόπαια για τα οποία έχουμε παλέψει (σ.σ Super Cup και Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ), κάτι που είναι σπουδαίο.

Πλέον, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν επιστρέψει, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικό μπάσκετ σε επίθεση και άμυνα, το οποίο είναι αυτό που μας δίνει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε".

Τέλος αναφερόμενος στο γεγονός ότι πέρυσι αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι επέστρεψε στον Πειραιά, ο Γουίλιαμς-Γκος τόνισε: "Εκείνη την στιγμή δεν ένιωσα περίεργα. Και οι δύο ομάδες πάλευαν για τον τίτλο, κάτι που ήταν ξεχωριστό και ήμουν χαρούμενος.

Ίσως ήταν λίγο περίεργο που επέστρεψα στον Ολυμπιακό φέτος, κάποιοι συμπαίκτες μου μού έχουν θυμίσει αυτό το παιχνίδι, αλλά έχω προχωρήσει πλέον και κοιτάζω στα φετινά playoffs".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ