NBA

Ζήτησε ανταλλαγή ο Γουέστμπρουκ από τους Ρόκετς

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σε αγώνα των Ρόκετς με τους Μπλέιζερς την σεζόν 2019/20
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σε αγώνα των Ρόκετς με τους Μπλέιζερς KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ζήτησε ανταλλαγή από τους Ρόκετς, αφού δεν του αρέσει η κατεύθυνση που ακολουθεί η ομάδα.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν νιώθει άνετα στο Χιούστον. Και το έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, αφού σύμφωνα με το "The Athletic" ζήτησε ανταλλαγή από τους Ρόκετς.

Λίγες μόλις ώρες μετά την αποκάλυψη του ESPN ότι ο Γουέστμπρουκ και ο Τζέιμς Χάρντεν αισθάνονται ανήσυχοι από την κατεύθυνση που έχουν χαράξει οι Ρόκετς, ο πρώτος έδειξε έτσι και με πράξεις τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ρεπορτάζ, ο Γουεστμπρουκ - ο οποίος έχει ακόμα 2+1 χρόνια συμβόλαιο (με player option για την σεζόν 2022/23) έναντι συνολικά 132.6 εκατ. δολάρια - είπε στους διοικούντες των Ρόκετς ότι ένας από τους λόγους που θέλει ανταλλαγή είναι ότι επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα σύστημα που θα του δίνει περισσότερες πρωτοβουλίες και θα έχει έναν ρόλο παρόμοιο με αυτόν που είχε στους Θάντερ.

Πλέον αυτό που μένει είναι να φανεί τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, αφού δεν είναι ακριβώς εύκολο να στηθεί μία ανταλλαγή με έναν παίκτη που έχει ετήσιες αποδοχές κάτι παραπάνω από 40 εκατ. δολάρια, αφού είναι λογικό ότι οι Ρόκετς θα θέλουν κάτι καλό σε αντάλλαγμα.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ