NBA

Γκρίνια στο Χιούστον, Χάρντεν - Γουέστμπρουκ δεν βλέπουν φως στους Ρόκετς

Γκρίνια στο Χιούστον, Χάρντεν - Γουέστμπρουκ δεν βλέπουν φως στους Ρόκετς
AP Photo/Michael Wyke AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Λίγες μέρες πριν από το 2020 NBA Draft και την έναρξη της Free Agency, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κι ο Τζέιμς Χάρντεν φέρονται δυσαρεστημένοι από τον τρόπο λειτουργίας των Χιούστον Ρόκετς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN.

Η αλλαγή στον πάγκο, η μετάβαση από τον Μάικ Ντ' Αντόνι στον Στίβεν Σάιλας δηλαδή, η αποχώρηση του General Manager Ντάριλ Μόρι και η αντικατάστασή του από τον μέχρι πρότινος βοηθό του, έχουν θορυβήσει τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τον Τζέιμς Χάρντεν που σύμφωνα με το ESPN και το ρεπορτάζ των Έιντριαν Βοϊναρόφσκι - Τιμ ΜακΜάχον έχουν αρχίσει να αισθάνονται άβολα στο Χιούστον.

Την ώρα που οι φήμες λένε πως οι Σίξερς θα διεκδικήσουν τον Χάρντεν και οι Νικς με τους Κλίπερς τον Γουέστμπρουκ, οι δύο αστέρες φροντίζουν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για τις κινήσεις του ιδιοκτήτη του οργανισμού, Τίλμαν Φερτίτα, που για την ιστορία είναι οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ και έχει κάνει σημαντικές δωρεές στις πολιτικές του καμπάνιες.

Σύμφωνα με το ESPN οι Γουέστμπρουκ - Χάρντεν δεν έχουν ζητήσει ανταλλαγή, ακόμη, ωστόσο φαίνεται πως το timing της διαρροής των συγκεκριμένων πληροφοριών δεν είναι τυχαίο. Με το 2020 NBA Draft να πλησιάζει (18/11), με τη Free Agency να ανοίγει δύο ημέρες μετά (20/11) και τα training camps να ξεκινούν την 1η Δεκεμβρίου εν όψει της πρεμιέρας της σεζόν 2020/21 στις 22/12, ο Γουέστμπρουκ κι ο Χάρντεν στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Φερτίτα πως δεν αισθάνονται άνετα στο Χιούστον.

Για την ιστορία, οι Ρόκετς δεν έχουν draft pick πρώτου γύρου το 2020, ενώ ο Χάρντεν έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και ο Γουέστμπρουκ επίσης έως το καλοκαίρι του 2023. Και οι δύο έχουν δικαίωμα για opt-out έναν χρόνο πριν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ