NBA

Γουόριορς – Ράπτορς: Ο Κουκ έφαγε δύο τάπες σε 24 δευτερόλεπτα

Ο Κουίν Κουκ βρέθηκε δύο φορές στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή μέσα σε 24 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να δεχθεί ισάριθμες τάπες, μία από τον Ντάνι Γκριν και άλλη μία από τον Ιμπάκα.

Οι Ράπτορς άλωσαν το Γκόλντεν Στέιτ στο Game 3 της σειράς των τελικών, επικρατώντας με 123-109 των Γουόριορς . Και το κατάφεραν επειδή έβγαλαν ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, με μία αλληλουχία φάσεων στην τρίτη περίοδο στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου να το δείχνει.

Με την διαφορά να βρίσκεται στους 10 πόντους, αφού το σκορ ήταν 96-86 υπέρ του Τορόντο, ο Ντάνι Γκριν και ο Σερτζ Ιμπάκα έκαναν διαδοχικές τάπες στον Κουίν Κουκ σε διαφορετικές φάσεις, που εκτυλίχθηκαν με απόσταση 24 δευτερολέπτων, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ