ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκριμάου για τα πειθαρχικά παραπτώματα: "Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, μένει πάντα εκεί"

Γκριμάου για τα πειθαρχικά παραπτώματα: "Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, μένει πάντα εκεί"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Η δήλωση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο για "συμπεριφορές παικτών που δεν είναι αντάξιες της Μπαρτσελόνα" προκάλεσε αρκετό θόρυβο στην Ισπανία, ωστόσο, ο Ρότζερ Γκριμάου δεν είχε καμία πρόθεση να δώσει συνέχεια και έκταση σε ένα εσωτερικό θέμα.

Τις δηλώσεις του Χουάν Κάρλος Ναβάρο για "συμπεριφορές παικτών που δεν είναι αντάξιες της Μπαρτσελόνα" κλήθηκε να σχολιάσει ο Ρότζερ Γκριμάου, ο οποίος δεν θέλησε να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά, αν και τα τελευταία 24ωρα τα ισπανικά δημοσιεύματα έφεραν σε πρώτο πλάνο τον Μπίλι Ερνανγκόμεθ.

Όπως γράφτηκε στην ιβηρική χερσόνησο, ο 29χρονος ψηλός είχε ένα "επεισόδιο" με τον προπονητή του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μονακό και για αυτό δεν αγωνίστηκε καθόλου μετά την ανάπαυλα (σσ. αγωνίστηκε μόλις για 7'06", προσφέροντας 4 πόντους και 6 ριμπάουντ).

"Αυτά είναι πράγματα της ομάδας, τα οποία συμβαίνουν στη διάρκεια της σεζόν. Συμβαίνουν στα αποδυτήρια και μένουν πάντα εκεί. Δεν είναι τίποτα εξωπραγματικό. Όλα μεγεθύνονται σε περιπτώσεις όπως αυτή που βρισκόμαστε τώρα και η οποία δεν είναι επιθυμητή. Πάντα προσπαθούμε να μιλάμε με τους παίκτες και να τα ξεκαθαρίζουμε", ανέφερε ενδεικτικά ο κόουτς Γκριμάου, δείχνοντας ότι θέλει να αφήσει πίσω του ό,τι συνέβη.

Σε ό,τι αφορά τις φωνές αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του είπε: "Το ίδιο συνέβαινε και πριν υπογράψω. Αυτοί που ήταν εναντίον μου, εξακολουθούν να είναι. Ο εξωτερικός θόρυβος δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Είμαι Καταλανός και οπαδός της Μπαρτσελόνα. Το πιο σημαντικό για έναν επαγγελματία είναι να νιώθει ότι τον αγαπούν οι άνθρωποι που είναι κοντά του, με τους οποίους δουλεύει μαζί κάθε μέρα, κι εγώ το έχω αυτό".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ