ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ναβάρο στήριξε Γκριμάου και πέταξε καρφιά για παίκτες: "Υπήρξαν συμπεριφορές που δεν είναι αντάξιες της Μπαρτσελόνα"

Ο Ναβάρο στήριξε Γκριμάου και πέταξε καρφιά για παίκτες: "Υπήρξαν συμπεριφορές που δεν είναι αντάξιες της Μπαρτσελόνα"
PRINTSCREEN

Οι μαζεμένες ήττες της Μπαρτσελόνα έφεραν τον Ρότζερ Γκριμάου σε δύσκολη θέση, όμως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τόνισε πώς εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται, πετώντας παράλληλα καρφιά για τη συμπεριφορά κάποιων παικτών της ομάδας.

Οι ήττες από την Άλμπα Βερολίνου και τη Μονακό στην EuroLeague, όπως και η βαριά ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα στην Liga Endesa έχουν φέρει την Μπαρτσελόνα σε δυσμενή θέση. Τα πρώτα καμπανάκια για τον Ρότζερ Γκριμάου έχουν αρχίσει να ηχούν στην Ισπανία, όμως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έσπευσε να τον υπερασπιστεί και να τον στηρίξει δημόσια, πετώντας παράλληλα καρφιά για τη συμπεριφορά κάποιων αθλητών -τους οποίους δεν κατονόμασε- μέσα και έξω από τις τέσσερις αγωνιστικές γραμμές.

"Κάνει σπουδαία δουλειά και δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ήδη τι σημαίνει να παίζεις για αυτόν τον σύλλογο και για αυτή τη φανέλα, που απαιτεί πολλά. Γνωρίζουμε ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα, ώστε η ομάδα να κυλά όπως στην αρχή της σεζόν. Εμπιστευόμαστε αυτόν, το πρότζεκτ και τους παίκτες που έχουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να δώσουμε μια καλύτερη εικόνα.

Είναι αλήθεια ότι αυτόν τον Δεκέμβριο υπήρξαν ήττες και, λόγω της φύσης κάποιων ηττών, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Υπήρξαν συμπεριφορές εντός και εκτός γηπέδου που δεν μας αρέσουν και δεν είναι αντάξιες αυτού του συλλόγου και αυτής της φανέλας.

Υπάρχουν πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί και που δεν θα επαναληφθούν. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά, προκειμένου να αλλάξει αυτή τη δυναμική.

Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με στόχο να μην επαναληφθούν πράγματα που έχουν πάει στραβά και οι πάικτες να εμπιστευτολύν ξανά αυτό που μπορούν να κάνουν καλά.

Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κερδίσει αυτά τα παιχνίδια, ξεκινώντας από το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο είναι βασικό για την έναρξη της νέας χρονιάς. Μπορούμε ακόμα να πετύχουμε τα πάντα", ανέφερε ενδεικτικά ο Team Manager της Μπάρτσα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ